Despre noi

camera
Despre noi
Hotel Poarta Transilvaniei*** este rezultatul  unui proces de reinventare a brandului Hotelului Sheriff. Astfel din grijă  pentru confortul clienților noștri, calitatea servicilor si condițiile de cazare și masă se ridica la nivelul unui hotel de 4 **** stele.

Ne localizăm la 3 km de centrul Bistriței, pe DN17 in direcția Vatra Dornei, iar Recepția se află la etajul 1, cu acces directdin parcare, pe covorul roșu!!! 

Clienții se pot relaxa in camere spațioase cu o aură modernă , fiecare având baia proprie, climă, tv cu ecranplat, minibar,birou, uscator de păr. Pentru dotări suplimentare cum ar fii: balcon, espressor, jacuzzi in cameră va rog cereți aceste servicii în avans.

Pentru clienții care vor o relaxare mai aparte, vă oferim 3 camere de lux cu jacuzzi.

Atmosfera linișită și ambianța modernă, a restaurantului nostru împreună cu gustul sănătos și aromat, vă face sejurul la Hotelul nostru cu atât mai plăcut.

Micul dejun, bufet suedez, este delicios, bogat, variat, iar la solicitarea dumneavoastră pregătim si o varianta vegetariană;  cafea espresso inclusă.

Hotelul este deschis NONSTOP, dar in intervalul orar 23:00-6:30 check-in-ul se face în urma contactului telefonic.

Dispunem de parcare gratuită pe durata sejurului, în fața Hotelului cât și în parcarea privată aflată pe străduța laterală (lângă Easy Box)
Rezerva acum

Rezerva-ti sederea acum.
Te asteptam la Hotel Poarta Transilvaniei.

Rezerva acum